Útinform

2023.12.09. 07:30

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a szombaton érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Cegléden, a városon átvezető szakaszon a (68-72 kilométer), ha az időjárás engedi, aszfaltoznak. Az aktuális munkaterületnél táblák és jelzőőrök irányítják a forgalmat.
  • Törökszentmiklós térségében a 116-os és a 119-es kilométernél az M4-es autóúthoz kapcsolódó új csomópontokat építik. Sávelhúzással terelik a forgalmat.

A 32-es főút szolnoki szakaszán, a Nagy Imre krt. és Jósika utca csomópontjánál felújítják a közlekedési lámpákat, ezért a kivitelezés ideje alatt nincs jelzőlámpás forgalomirányítás, így a KRESZ szabályai érvényesek. Fokozott figyelemmel és körültekintéssel hajtsanak be a kereszteződésbe!

Az 311-es főúton, Cegléden, a városon átvezető szakaszon a (31-34 km), ha az időjárás engedi, aszfaltoznak. Az aktuális munkaterületnél táblák és jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Kamionstop:

A kamiontilalom december 9-én, szombaton 22 órától, december 10-én, vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában