Közlekedés

2023.12.11. 14:00

Hóeltakarítási ütemterv: a biztonságos viszonyok fenntartásán dolgozik az NHSZ Szolnok útjain

Nincs változás a három évvel ezelőtt elfogadott hóeltakarítási ütemtervben – közölte az NHSZ. A szolgáltató munkatársai folyamatosan készenlétben állnak, ha rosszra fordulna az idő.

Hartai Gergely

Illusztráció

Forrás: Illusztráció / MW archív

Fotó: Pesthy Márton

Mindent megtesz a szolgáltató annak érdekében, hogy a fagyos időben tiszták és biztonságosak legyen a vármegyeszékhely útjai – hívta fel a figyelmet az NHSZ Szolnok. Közölték: munkatársaik és a gépek felkészülve várják a hóhelyzetet. Ha szükséges, ügyeletben vannak, és ha kell, megelőző sószórást végeznek. Illetve, ha úgy hozza az időjárás, útra kelnek és dolgoznak a hóeltakarításon.

A társaság felhívta a lakosság figyelmét, hogy a 2020-ban elfogadott hóeltakarítási ütemtervben továbbra sincs változás, ezt a közösségi oldalukon érhetik el az érdeklődők. Ebből egyebek mellett a védekezési fokozatokról és azok jellemzőiről, valamint az ellátandó általános feladatokról tudhatnak meg részleteket a lakók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában