Mindenki Karácsonya

2023.12.22. 12:00

Különleges helyszínen, a lovardában ünnepelt Jászalsószentgyörgy apraja-nagyja

Bo Viktor adventi dalokkal, örökzöld slágerekkel ajándékozta meg a közönséget.

Illés Anita

Bo Viktor karácsonyi dalcsokorral varázsolta el a közönséget

Fotó: Pesti József

Varázslatos karácsonyi énekszó töltötte be a jászalsószentgyörgyi lovardát csütörtökön este. Ezen a különleges helyszínen, meghitt hangulatban rendezték meg a Mindenki Karácsonya ünnepséget, melyen a falu apraja-nagyja részt vett. 

Az eseményen Szarvák Imre polgármester ünnepi beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik 2023-ban is a település kis közösségeit építették. Évértékelőjében a megvalósult beruházások sorában kiemelte a temető belső úthálózatának fejlesztését, valamint a Szentháromság-templom felújítását, melyet az Egri Főegyházmegye támogatott. A Szent György Katolikus Általános Iskola tanulói lélekemelő karácsonyi előadással készültek az ünnepségre. 

A helyi általános iskola tanuló misztériumjátékot mutattak be a lovardában tartott ünnepségen
Fotó: Pesti József

Bo Viktor kisújszállási fiatal tehetség karácsonyi dalcsokorral örvendeztette meg a közönséget. 

– Lovas Centrumban, Lovardában még nem énekeltem...eddig...egy élmény volt! – írta közösségi oldalán Bo Viktor a fellépés után. 

Az önkormányzat a rendezvény végén bivalygulyással, forralt borral, pálinkával, meleg teával és rétessel vendégelte meg a résztvevőket.

 

 

Képszöveg: Bo Viktor karácsonyi dalcsokorral varázsolta el a közönséget. Fotó: Pesti József

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában