Segítségkérés

2023.12.17. 06:53

Banános szaloncukorért „vásárolnák vissza" az ellopott betlehemi figurákat Földváron

A tiszaföldvári karácsonyi faluban szerették volna felállítani a betlehemet a városi művelődési ház dolgozói, ám mint kiderült a jászol és a figurák eltűntek.

Pakainé Pusztai Nóra

Mézeskalács kinézetű figurákat keresnek Tiszaföldváron

Forrás: Földvári Hírlap

Eltűntek a mézeskalács kinézetű betlehem figurák Tiszaföldváron. Ahogy a Földvári Hírlap közösségi oldalán fogalmaztak, 2015-ben a Vadárvácska Óvoda, a Városi Művelődési Ház, a Városüzemeltető Nonprofit Kft., valamint egy jószívű helyi vállalkozó közös munkájaként készült el az azóta is minden karácsonykor felállított installáció.

– Idén is szerettük volna használni ezt a kedves kis elemet a karácsonyi faluban, ám a figurák és a jászol sajnálatos módon eltűntek belőle! A raktár, amiben tároltuk ezeket, időközben többek által is „látogatott” lett és talán valaki nem is sejtette, mit is tesz és visz - és hová… – közölték.

Kérik, hogy akiknek tudomása van a figurák hollétéről, az közölje a művelődési ház dolgozóival, akár név nélkül is. 

– Mi örömmel érte megyünk. ... és még egy kis banános szaloncukrot is fel tudunk érte ajánlani – írta Dobróka András intézményvezető.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában