Fejlesztés

2023.12.02. 09:30

Megújult a jászberényi Fidesz székháza, fotófalat is avattak

A közösségi tér januártól fontos bejelentések helyszíne lesz.

Illés Anita

Kis-Némethné Király Éva sajtónyilvános eseményen mutatta be a székház megszépült belső terét

Fotó: Pesti József

A kormánypárt helyi csoportjának Táncsics utcai székházát összefogással újították fel. A belső tér új fotófalát Jászberény nevezetességei díszítik.

Olyan teret alakítottunk ki, mely a közösségek számára otthont jelenthet. A megújult székház egy új kezdetet szimbolizál

 – hangsúlyozta Kis-Némethné Király Éva, a jászberényi Fidesz csoport elnöke a párt péntek esti rendezvényén. 

Köszöntőjében elmondta, hogy a székház januártól nyitva lesz a városlakók előtt, ahol rendszeresen tartanak majd programokat és fontos bejelentések helyszíne lesz. Szólt a jövő évi európai parlamenti választás kiemelt jelentőségéről és a helyhatósági választásról is, melyre megkezdték a felkészülést. - Szakmai alapokra helyezzük programjainkat, amelyek irányt tudnak mutatni a jászberényieknek – tette hozzá a Fidesz helyi elnöke, majd köszönetet mondott mindenkinek, aki az elmúlt időszakban bármilyen formában segítette a közösség munkáját. A különböző munkacsoportok által kidolgozott programokat januártól mutatják be a választópolgároknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában