Változás

2023.12.21. 19:55

Mutatjuk, hol és mikor parkolhat ingyenesen Szolnokon az ünnepek alatt!

Változik a parkolási rend az ünnepek alatt Szolnokon. Sok helyen díjmentesen lehet megállni.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

December 23-tól 2024. január 1-ig díjmentesen lehet használni egyes parkolókat a vármegyeszékhelyen.

– Ebben az időszakban az I., a II., a III. és az V. zóna parkolói, valamint a vásárcsarnok parkolója díjmentesen használhatók – tájékoztatta hírportálunkat az NHSZ. A társaság közleményéből kiderül: a Hetényi Géza Kórház látogatói parkolójában nem változik a parkolási rend.
Az ügyfélközpont nyitvatartása is módosul a két ünnep között. December 27-én szerdán reggel nyolctól este nyolcig, december 28-án, csütörtökön reggel nyolctól délután négyig, december 29-én pénteken pedig reggel nyolc és délelőtt tizenety óra között tart nyitva. 2024. január 2-től rendes nyitvatartás szerint várják az ügyfeleket.

– A 2023. éves, második féléves, valamint decemberi zónás/kombinált zónás bérletek érvényességi idejét 2024. január 15-ig meghosszabbítjuk az év eleji zsúfoltság elkerülése érdekében. A lakossági parkolási engedélyekkel rendelkezőknek 2024. január 31-ig van lehetőségük a 2024. évre vonatkozó parkolási engedélyek regisztrálására és megváltására – hívta fel a figyelmet a szolgáltató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában