Jótékonyság

2023.12.07. 20:56

Óriási mennyiségű felajánlás érkezett a Szolnok Segít programba

Ha nem is hegyekben, de jókora halmokban álltak az ajándékok a minap a szolnoki Humán Szolgáltató Központban. A Szolnok Segít program keretében ezúttal is számos helyi vállalat ajánlott fel értékes adományokat a rászorulók megsegítésére.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az önkormányzat cégei, intézményei, a polgármesteri hivatali kollégái, és más vállalkozások is csatlakoztak a felhíváshoz, hogy összefogva megajándékozzák az immár több mint tíz éves Szolnok Segít karitatív programba bevont rászoruló családokat. Tavaly is volt már ilyen akció, ám idén még többen csatlakoztak – hívta fel a figyelmet a kezdeményezésre hivatalos oldalán a polgármesteri hivatal.

A városháza közlése szerint az ajándékokat egyebek mellett a Mc Hale, az NHSZ Szolnok, az Accell Hunland Kft., a Borovi, a Szolnoki Auchan, a BBCA-Szolnok Biokémiai Zrt. (Citromsavgyár), a Ferzol Lemezmegmunkáló Kft, a Damjanich János Múzeum, a Verseghy Ferenc Könyvtár, az Egészségügyi és Bölcsőde Igazgatóság, a Szolnok Városi Óvodák, valamint a helyi polgármesteri hivatal munkatársai ajánlották fel.

Az önkormányzat arról is hírt adott, hogy szép számmal érkezett játék, mesekönyv, édesség, tisztálkodási szer, de nem csak kézzel fogható adományokkal keresték meg a Szolnok Segít programot irányító Humán Szolgáltató Központot. Barabás Botond, a Szigligeti Színház igazgatója az Ágacska című előadásra hívta meg a kicsiket, míg a COOP Szolnok Zrt. – sok egyéb mellett – Mikulás csomaggal lepi meg az előadáson részt vevő apróságokat.

Mint ismert, a Szolnok Segít Program évek óta kiemelt céljának tekinti, hogy összehozza a segítségre szoruló, és a segíteni kívánó szolnoki embereket.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában