Workshop

2023.12.11. 20:30

Országos képzésen bővíthették ismereteiket a jászkunsági civil szakemberek

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében 16 civil vezető szerzett tanúsítványt az országos képzésen, az okleveleket hétfőn vehették át Szolnokon.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Országos civil vezetői képzést tartottak az elmúlt hetekben, melyre Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei szervezetekből is jelentkeztek. Dr. Molnár Beáta, a Contact MKSZ elnökétől megtudtuk, a workshop célja olyan információkon alapuló elméleti és gyakorlati tudás, tapasztalatok átadása, amelyek segítségével a jelentkezők képessé válnak az általuk irányított civil szervezet fenntarthatóságának megteremtésére, céljaik sikeres megvalósítására, források hatékony elköltésére. 

Tíz alkalommal online, egyszer személyes jelenléttel zajlott az oktatás, mely hétfőn tanúsítványátadással zárult. 

A résztvevők információt kaptak a professzionális szervezetvezetésről, az ügyviteli, gazdálkodási feladatok hatékony ellátásáról, dokumentumok, jelentések elkészítéséről, pénzügyi műveletek előkészítéséről, lebonyolításáról, elszámolásról, illetve közösségszervező és érdekképviseleti munka ellátásáról.

– Vármegyénkben 16 civil vezető vehetett át a tanúsítványt – mondta. Az okleveleket a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központban adták át hétfőn.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában