Közmeghallgatás

2023.12.02. 07:30

Több mint kétmilliárd forintból fejlődik Cibakháza

A szokott rendben zajlott a közmeghallgatás Cibakházán. A település vezetése a lakosság kérdéseire is válaszolt a művelődési házban tartott rendezvényen a minap.

Pakainé Pusztai Nóra

Közmeghallgatást tartottak Cibakházán

Forrás: Herczeg Zsolt Facebook-oldala

Közmeghallgatást tartottak a tiszazugi nagyközség művelődési házában a minap. Herczeg Zsolt, a térség országgyűlési képviselője is szót kapott, biztosítva a települést a támogatásáról. Hegyes Zoltán polgármester úgy nyilatkozott, a bevett menetrend, hogy az ilyen alkalmak általános önkormányzati tájékoztatóval kezdődnek. 

– Öt projekt indult vagy indul hamarosan a településen, az össz értéke ezeknek 2 milliárd 322 millió forint. Ilyen léptékű fejlesztések még nem voltak Cibakházán, így volt miről beszélnünk – mondta. Hozzátette: természetesen kisebb projektekről is szó esett a délután folyamán. 

– A tapasztalatok szerint akkor vannak igazán sokan a közmeghallgatáson, amikor nagy a baj. Szép számmal összegyűltünk, de körülbelül feleannyian voltunk, mint szoktunk – magyarázta.

A lakossági felvetésekre és kérdésekre is válaszolt a település vezetése. 

– A legtöbben az utak helyzetéről érdeklődtek, de jegyzői hatáskörbe tartozó témák is felmerültek, illetve a civil szervezetek működésével kapcsolatos kérdésekre is válaszoltunk – fejtette ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában