Játékos program

2023.12.30. 17:00

Vidám hangulatú sportnappal búcsúztatták az óévet Jászberényben

Húsz család mérte össze ügyességét a játékos viadalon.

Illés Anita

Sportnapot tartottak pénteken délután a Bercsényi Sportcsarnokban

Fotó: Pesti József

Óévbúcsúztató sportnapot rendezett a jászberényi önkormányzat sport munkacsoportja december 29-én, pénteken a Bercsényi Sportcsarnokban. Délelőtt a meghívásos labdarúgó tornán a pedagógusok, az önkormányzat, a tűzoltók és a vállalkozók csapatai rúgták a bőrt. Izgalmas mérkőzésen a vállalkozók nyerték a tornát. Délután az általános iskolás csapatok játékos sportvetélkedőjével folytatódott a kihívásokkal teli, ugyanakkor vidám közösségi program. A diákok megmérettetését azonos pontszámmal, holtversenyben a Bercsényi Miklós Általános Iskola és a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium gárdája nyerte. Harmadik helyen a Nagyboldogasszony Kéttannyelvű Katolikus Általános Iskola csapata végzett, míg a negyedik a Lehel Vezér Gimnázium lett. 

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték a családok viadalát és a legek versenyét. A családi vetélkedő során Tóth Imre és famíliája bizonyult a legjobbnak, a második helyet Nagy József és családja szerezte meg, a dobogó harmadik fokára pedig Szabó Liza és családja állhatott. Ebben az évben húsz család mérte össze erejét, ügyességét a kihíváson. 

A legek versenyén a leggyorsabb lány címet Szabó Zsófi, a leggyorsabb fiú elismerést pedig ifj. Boldizsár Csaba érdemelte ki. A hölgyeknél Szabó Liza bizonyult a leggyorsabbnak, míg a férfiaknál Földi Ferenc. A legügyesebb lánynak járó díjat Budai Kincső kapta, a legügyesebb fiú Lakatos Nándor lett. Ebben a kategóriában a hölgyeknél Litkeiné Mudri Ágnes, a férfiaknál pedig Nagy József brillírozott. A verseny legerősebb nője címet Szöllősi Boglárka, a legerősebb férfi elismerést Horváth Gábor vívta ki magának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában