Ünnepvárás

2023.12.11. 11:25

Videón a lenyűgöző felvonulás: karácsonyi fényben pompázó járgányok gurultak Jászapáti utcáin

Közel száz kivilágított autó, motor és traktor dübörgött vasárnap este a városban.

Illés Anita

Csillogó-villogó fényruhában vonultak fel a járművek vasárnap este Jászapátin

Fotó: Illés Anita

Első alkalommal szervezett karácsonyi autós, motoros, traktoros felvonulást Ádám János és a BRT Szlalom csapata Jászapátin. A közel száz járműből álló ünnepi karaván vasárnap este a mezőgazdasági repülőtérről indult, majd a felvonulók az előzetesen bejelentett útvonalon gurultak végig, mosolyt csalva a nézelődők arcára.

A résztvevők többek között színes fényfűzérekkel, csillogó-villogó karácsonyi figurákkal, fenyőfákkal díszítették fel járgányaikat. Akadt, aki egy óriási télapót, míg más rénszarvas szánt rögzített az autója tetejére.

Egy kisteherautó platóján hangulatos karácsonyi nappalit rendeztek be, de a traktorokat is parádés fényruhába öltöztették. A jászapáti önkéntes lánglovagok is csatlakoztak a felvonuláshoz, tűzoltóautójukat színes fényfűzérrel díszítették.

Az autókból hangulatos karácsonyi zene szólt, a BRT Szlalom nevében Ádám János kívánt boldog karácsonyt a városlakóknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában