Értékrend

2024.01.09. 07:00

Igazi példaképek mesélnek majd a sport jelentőségéről Szolnokon

Többszörös olimpiai és világbajnok sportolóink, Nagy Tímea párbajtőrvívó és Kőbán Rita kajakozó lesz az Akikért a Himnusz szólt – Mindent a siker érdekében című rendezvény első két vendége, melyet a Mathias Corvinus Collegium szolnoki képzési központja a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete indít útjára.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Január 16-án, kedden, délután 17 órától kezdődik az Akikért a Himnusz szólt – Mindent a siker érdekében című kerekasztalbeszélgetése az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. 

Az eseményt a Mathias Corvinus Collegium szolnoki képzési központja rendezi a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületével együttműködésben. Utóbbi küldetése, hogy motiválja és biztassa a mai fiatalokat a sport szeretetére, a kitartásra, a céltudatosságra, továbbá, hogy példát mutasson a felnövekvő generációnak. 

Mivel a sport értékeiről, a motiváció jelentőségéről, az egyéni küzdelmekről, sikerekről és kudarcokról hiteles képet a hazai sportnagyságok tudnak adni, ezért a szolnoki kerekasztalbeszélgetésen részt vesz Nagy Tímea ️kétszeres olimpiai bajnok, hatszoros világbajnok, Európa-bajnok, Prima-díjas, ️Csík Ferenc-díjas párbajtőrvívó, a ️HMSE elnöke, valamint Kőbán Rita ️kétszeres olimpiai bajnok, kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok, ️harmincszoros magyar bajnok, Prima-díjas, ️Magyar Örökség díjas kajakozó.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában