Opus Titász Zrt.

2024.01.23. 11:03

Részletfizetést kérhetnek az áramszolgáltatótól a tószegi ügyfelek

Az éves leolvasás után hetek óta várják a számlákat a tószegiek. Ezekben a napokban már érkeznek a csekkek, melyeket, a megjelölt határidők szerint egyszerre kell befizetniük az illetékeseknek. Van olyan háztartás, ahol ez megterhelő a családi kasszának.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Gettyimages.com

Hónapokkal ezelőtt elvégezte az éves leolvasást az áramszolgáltató Tószegen, de sokan azóta sem kaptak számlát. Ahogy arról korábban hírportálunkon is beszámoltunk, az Opus Titász Zrt. október végén, november elején rögzítette a településen lévő villanyórák adatait, ám a fogyasztók heteken át nem kapták meg az elszámoló számlát az ebben illetékes E.ON-tól. 

S azóta részszámlát se kapunk, így nem is tudunk fizetni 

– mondta el a nem egyedi problémáját egy nyugdíjas hölgy, aki már akkor azt sejtette, hogy majd egyszerre érkezik több számla, amit ugyanakkor kell befizetni.

A számlák azóta már érkeznek. Mostanra többen megkapták a végszámlát és egy vagy kettő részszámla is érkezett azzal. S ahogy a fogyasztók gondolták, valóban ugyanaz a fizetési határidő az összes számlán. 

Jó lett volna, ha haladékot kapnánk valamelyikre. Egyszerre megterhelő befizetni

 – vélekednek többen is a településen.

Arról, hogy erre van-e lehetőség, az Opus Titász Zrt. illetékeseit kérdeztük. 

A számlázási késedelemben érintett ügyfelek számára az egyetemes szolgáltató minden ezt igénylő ügyfél számára részletfizetési lehetőséget biztosít majd 

– foglalta össze a válaszban Egyházi Nikoletta, az Opus Titász Zrt. kommunikációs vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában