Tervezés

2024.01.31. 16:00

Tavaszig ismét kihelyeznek egy Toi Toi-vécét Szolnokon, a tiszaligeti Kalandpark futóköre mellé

A költségeket a Kalandpark megnyitásáig a Szolnok Város-marketing Kerekasztal (CVK) két tagszervezete viseli.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy, a tiszaligeti Kalandpark futóköre közelébe nyilvános mobil-illemhely kihelyezését kezdeményezte a közelmúltban a Szolnok Város-marketing Kerekasztal (CVK) két tagszervezete, az Auriga Életmód, Rekreációs és Tömegsport Egyesület (Érte), valamint az Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete. Képviseletükben Szabovik Zoltán elmondta, hogy a Toi Toi-vécé üzemeltetését a szolgáltató tavaly év végén, a kalandpálya bezárásával együtt megszüntette, a bódét elszállította.

A napokban azonban egyeztetett az NHSZ-csoport ügyvezető igazgatójával. Lits László pedig arról biztosította, hogy kérésre hamarosan kihelyeznek egy bódét a futókör közelébe, hogy a kocogók ne a közeli erdőséget használják szükségük elvégzésére. Ennek azonban ára van, a költségeket a Kalandpark megnyitásáig a Szolnok Város-marketing Kerekasztal (CVK) két említett tagszervezete viseli – számolt be a történtekről Szabovik Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában