Fejlesztés

2024.01.28. 15:04

Több útalap készülhet idén Mezőtúron

Tavaly már több mint ötven földes utcában készült útalap, az útfejlesztés idén is folytatódik a városban.

Rimóczi Ágnes

Már tavaly is számos utca megújult Mezőtúron

Forrás: Szűcs Dániel Facebook- oldala

Ebben az évben is több utca megújulhat Mezőtúron. Az önkormányzat fontos feladatának tekinti, hogy csökkentsék a sáros utcák számát a városban, az elmúlt években már több mint ötven utcában sikerült útalapot építeni. A városvezetés idén is folytatja a munkát, hiszen még van teendő ezen a területen. – Jó hír, hogy idén ismét lesz lehetőségünk a munkálatok folytatására. 

A 2024-es költségvetés összeállításánál ugyanis nagy hangsúlyt fektetünk földes utcák számának további csökkentésére és az önerős fejlesztés mellett folyamatosan keressük a pályázati lehetőségeket is – tette közzé a témával kapcsolatban a városvezető. Szűcs Dániel közösségi oldalán kiemelte: az útfelújításokhoz kapcsolódóan nem feledkeznek meg a már útalappal rendelkező utcák aszfaltozásáról, itt is szeretnének fokozatosan előre lépni, ezért idén ilyen munkát is terveznek. A polgármester hozzátette: a beruházás mértékéről és az érintett utcákról a költségvetés véglegesítése után tud tájékoztatás adni a városlakók számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában