Köszöntés

2024.02.20. 12:30

A kilencedik ikszet ünnepelte a kunszentmártoni Balog Jánosné

Családja körében ünnepelte kilencvenedik születésnapját Balog Jánosné. A szépkorút Kunszentmárton vezetése is felköszöntötte.

Pakainé Pusztai Nóra

Tortával ünnepelték a kerek születésnapot Kunszentmártonban

Forrás: Kunszentmárton közösségi oldala

Lányai társaságában köszöntötték a Kunszentmártonban élő Balog Jánosné Harmatos Ilonát, aki a napokban ünnepeltek 90. születésnapját. Wenner-Várkonyi Attila polgármester a város közösségi oldalán a szépkorúról úgy fogalmazott, Ilonka néni négy testvérével együtt Csépán látta meg a napvilágot. Édesapját sajnos korán elvesztette, az orosz csapatok elhurcolták a második világháborúban. Soha nem hallottak felőle.

– Mivel édesanyja egyedül nevelte a gyermekeket, Ilonka néni már 15 éves korában cséplőgép mellett dolgozott. Férjével, akit sajnos korán elvesztett, nagy szeretettel nevelte két lányukat. Második férje halála után Kunszentmártonba költözött – foglalta össze néhány mondatban Ilona életének fontosabb momentumait. Hozzátette, életét bearanyozza három unokája és három dédunokája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában