Bejelentés

2024.02.15. 19:30

A szolnokiak érdekeit szem előtt tartva indul a választáson az MDSZ jelöltje

A Minden Döntés Számít jelöltjeként indul a 2024-es önkormányzati választásokon Galló György képviselő. Németh Attilával, a szervezet elnökével közösen tartottak sajtótájékoztatót csütörtökön.

Pakainé Pusztai Nóra

Galló György önkormányzati képviselő és Németh Attila, a Minden Döntés Számít elnöke közösen tartott sajtótájékoztatót Szolnokon

Fotó: Nagy Balázs

Pártérdekektől függetlenül képviselnék a szolnoki embereket a Minden Döntés Számít jelöltjei. Németh Attila, a szervezet elnöke és Galló György független önkormányzati képviselő közösen tartott sajtótájékoztatót csütörtökön a szolnoki Zöld házban.

– Úgy gondoljuk, hogy az önkormányzatokból a pártok központi érdekeit ki kell vonni – emelte ki Németh Attila, majd átadta a szót Galló Györgynek, aki fontos bejelentéssel készült.

– Felmérésünk alapján Szolnok második számú választókörzetében élők a legboldogabbak a városban, elégedettek lakóhelyükkel, alig akad megoldandó probléma. Az elmúlt időszakban több megkeresést és biztatást is kaptam azzal kapcsolatban, hogy induljak a következő önkormányzati választáson, és ezt a szolgálatot, amit eddig végeztem, a továbbiakban is folytassam. Vállalom a feladatot, és indulok képviselőjelöltként. Az elmúlt időszakban hatalmasat csalódtam a pártpolitikában, ezután is a szolnoki polgárok érdekeit szeretném szem előtt tartani – foglalta össze gondolatait. Hozzátette: szerinte a konstruktív munka alapja a közös gondolkodás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában