Készül a látványosság

2024.02.02. 13:30

Csodálatos panoráma vár a három új Tisza-tavi pallóút végén – videóval

Hamarosan elkészülnek Poroszlónál az új pallók a Tisza-tavon.

Szoljon.hu

A pallóutak végén lenyűgöző a kilátás

Forrás: Heol.hu

Hárommal nő a felfedezhető csodálatos helyek száma a Tisza-tavon, Poroszló térségében cölöpökön álló pallóutakat építenek – olvasható a Heol.hu oldalon.

– Munkatársaink a lehetőségekhez mérten haladtak a munkálatokkal, így hamarosan elkészül a beruházás, amelynek eredményeképpen könnyebben meghorgászható a Gyógyszertári-kubik  – írja közösségi oldalán a Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft. 

A három stég, melyeket egy-egy pallóúttal lehet megközelíteni, bárki számára elérhető, azokat a Tisza-tó összes horgászhelyéhez hasonlóan érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Erről a Tisza-tavi horgászrend 20. pontja rendelkezik, tehát egyetemesen érvényes az összes horgászra.

Ha elkészülnek, reményeink szerint sok horgászélményt nyújtanak majd egyéni horgászoknak, de akár a gyermekhorgásztáborok résztvevőinek is – írják, s megosztottak egy videót is, milyen csodálatos panorámára léphetnek ki majd a pallókon sétálók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában