Toborzás

2024.02.29. 15:30

Kisújszálláson és Mezőtúron is keresik a határvadászokat

Az elmúlt héten is több helyen várták a határvadászképzés iránt érdeklődőket az illetékesek. Az elkövetkező napokban is lesz toborozás.

Rimóczi Ágnes

Vármegyeszerte több helyszínen találkozhattak és találkozhatnak a toborzókkal. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint munkatársaik hét településen, tíz helyszínen várták ezen a héten is a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

Forrás: Police.hu

– A toborzópontoknál megjelenteknek tájékoztatást adtak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról – tájékoztatták hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékesei.

Megtudtuk, hogy március elsején is több helyszínen várja az érdeklődőket a kapitányság Humánigazgatási Szolgálata. Délelőtt tíz órától Kisújszálláson, a Rendezvény téren, szintén tíztől Mezőtúron a Piac téren, valamint délután öt órától Jászfényszarun a Szabadság téren lesz toborzás.

A rendőrök minden helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a rendőrség oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában