Személyiségfejlesztés

2024.02.11. 18:00

Hiánypótló foglalkozás indul óvodás és kisiskolás gyermekek számára Törökszentmiklóson

A szorongás oldásában, az önbizalom erősítésében, a kommunikációs és kapcsolatteremtési készség fejlesztésében is segíthetnek azok a foglalkozások, melyek február közepétől indulnak óvodás és kisiskoláskorú gyermekek számára az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Február 15-től indul az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban az a komplex személyiségfejlesztő foglalkozás, mely a mese és a kifejező mozgás eszközeivel segít a gyermekeknek felfedezni saját egyéniségüket, rejtett erőforrásaikat. A rendszeres részvétel segíthet az óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek egyebek mellett a szorongás oldásában, az önbizalom erősítésében, a kommunikációs és kapcsolatteremtési készség fejlesztésében. 

A foglalkozásokat Bosznai Éva mester-óvodapedagógus, mentálhigiénés szakember, gyermekpszichodráma vezető, valamint Markótné Molnár Borbála gyógypedagógus-pszichopedagógus, integrált kifejezés-és táncterápiás vezető tartja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában