Programajánló

2024.02.08. 17:00

Készülnek a finom kolbászok pénteken a Jászkunságban

Elkezdődnek a Jász Kolbásztöltő Fesztivál programjai, sok-sok farsangi mulatság és érdekes beszélgetések is várnak pénteken a Jászkunságban.

Molnár-Révész Erika

Illusztráció

Forrás: MW archív

Fotó: Mészáros János

PÉNTEK Február 9.

NAGYRÉV 

Délután 14 órától farsangi bálra várják a mulatozni vágyókat a Nagyrévi Tündérkert Óvodába. A gyermekek műsora mellett Juhász Katalin is fellép, és lesz tombolahúzás is. 

KUNSZENTMÁRTON 

A Szabó Gyula Művelődési Központban 16.30-kor beszélgetés kezdődik az intézmény híres névadójának lányával, Szabó Zsófi színésznővel. 

SZOLNOK 

Télbúcsúztató farsangi mulatságra várja a családokat a Verseghy Ferenc Könyvtár a gyermekkönyvtárban délután 15 órától 17-ig. A programok között memória, kirakós játékok, ügyességi és logikai játékok és farsangi kvízek is szerepelnek.

Ugyanitt, bár nem a gyermekkönyvtárban 16.30-tól kezdődik az Utazóklub soron következő programja. Ezúttal Demény István számol be élményeiről Látogatás a Viktória vízesésnél és a Namíbiai sivatagban címmel. 

JÁSZBERÉNY 

Már ezen a napon elkezdődnek a Jász Kolbásztöltő Fesztivál programjai a Berva Sörözőben, szárazkolbász zsűrizéssel. A Jász Plasztik Arénában 20 órától Csávók Show-val,  23 órától Manuel koncerttel várják a résztvevőket, a buli hajnal 3-ig tart majd.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában