Házasság hete

2024.02.14. 11:30

Műsorral ünnepelték meg a kunszentmártoni jubiláló házaspárokat

A házasság hete programsorozat nyitó alkalmán jubiláló házaspárokat köszöntöttek Kunszentmártonban a minap. A városházán egybegyűlteket meg is vendégelték.

Pakainé Pusztai Nóra

Csoportkép készült a felhívásra jelentkező párokról Kunszentmártonban

Forrás: Kunszentmárton közösségi oldala

Régi hagyományt elevenítettek fel Kunszentmártonban. A házasság hete alkalmából jubiláló párokat köszöntöttek a városházán a minap. Nemrégiben felhívást tettek közzé, az arra jelentkezőket vendégelték meg. Wenner- Várkonyi Attila polgármester, a tiszazugi város közösségi oldalán úgy fogalmazott: bensőséges, meghitt ünnepség keretében köszöntötték azon jubiláló házaspárokat, akik jelentkeztek felhívásukra.

Király Rita és Pintér Roland 20, Sárik Ilona és Radics László 45, Hegedűs Ilona és Szalonna Zoltán, Papp Erzsébet és Kanyó Tibor; Tóth Éva és Tóth István ; Kovács Katalin és Rabi András; valamint Sárközi Klára és Csató József 50; Magyar Margit és Szabó Elek 60; Gácsi Margit és Veres István 65 éve kötöttek házasságot.

Ünnepi műsort adott Deák Júlia és Krokavecz Zsombor Bandó, valamint a helyi középiskola két diákja, Ács Adrienn és Fehér Roland. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában