Útinform

2024.02.08. 07:02

Mutatjuk, a Jászkunságban hol dolgoznak az utakon a szakemberek

Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton, 

Törökszentmiklós térségében, a 115-ös és a 119-es km között építési munka miatt mindkét irányban sávelhúzással terelik a forgalmat.

Kenderes közelében, a 143-as km-nél javítják a vasút feletti hidat. A fél útpályát lezárták, munkaidőben jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A 32-es főút, Szolnok átkelési szakaszán, a 73-as km-nél a jelzőlámpás csomópontban felújítási munkát végeznek, mindkét irányban útszűkületen kell áthajtani. (03.15-ig)

Kompközlekedés:

A Tisza alsó szakaszán, Csongrád és Csépa között megindult a kompközlekedés, 7.00 órától 16.00 óráig szállítja az utasokat.

Nem közlekedik a komp: 
A Tisza középső szakaszán: Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt, továbbá Tiszaroff és Tiszasüly között sem.

Kamionstop:

A kamiontilalom február 10-én 22 órától, február 11-én 22 óráig lesz érvényben.

2024. március 1-jéig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (Euro 3-as) környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában