Így érkezzenek a fotózásra a Tündérszépek

2024.02.19. 16:46

Tündérszépek: tuti tippekkel látja el a szolnoki fotós a jelentkezőket

Jó fotót bárkiről lehet készíteni – vallja Kummer-Gál Kata szolnoki fotós. A közös munka során érdemes kiemelni a női idomokat, emellett viszont a legfontosabb a lelkesedés. A Tündérszépek jelentkezőit a szakember tanácsokkal látta el.

Pakainé Pusztai Nóra

A fotózás jó hangulata a modell és a szakember közös munkájának gyümölcse. A Tündérszépek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei jelentkezői profi kezekbe kerülnek, a siker kulcsa a bizalom kialakítása.

tündérszépek, Kummer-Gál Kata, fotós
Kummer-Gál Kata szolnoki fotós tanácsokkal látta el a Tündérszépek jelentkezőit
Forrás: Beküldött fotó

–  A fotósnak tisztában kell lennie a portréfotózás szabályaival és fel kell ismernie a test előnyös részeit. Jó fotót bárkiről lehet készíteni, minden esetben ki kell emelni az adottságokat – hangsúlyozta Kummer-Gál Kata szolnoki fotós.

A kommunikáció fontos a modell és a szakember között, Kata a lányok véleményét is kikéri, sőt általában külön egyeztetnek arról, melyik pózokat kedvelik a legjobban.

– Ha nem tudják, vagy kevés a tapasztalatuk ezen a téren, akkor jöhet a fotós, javaslok néhányat, amiket addig csiszolunk, míg tökéletes nem lesz. Így zajlik a közös munka, segítjük egymást – magyarázta.

Hozzátette: egy modell se felejtse el, mindenkiben van egy szikra, olyan nincs, hogy nem megy!

– Az önbizalom elengedhetetlen, de lelkesedés nélkül sem haladunk a tökéletes felé – emelte ki.

A szakember szerint majdnem mindenkinek jól áll az aszimmetria, ha kiemelik a női idomokat, mozdítják a vállat és a lábakat.

Az önbizalom elengedhetetlen, de a lelkesedésre is szükség van! - vallja Kummer-Gál Kata fotós
Forrás: Beküldött fotó

Egy jó tanáccsal kiegészítette: a fotózásra több különböző szettel érkezzenek a Tündérszépek, olyanokban, amikben a legjobban érzik magukat, hogy a helyszínen kiválasszák a legjobbakat.

A többit bízzák ránk, garantáltan jól érzik majd magukat. Zenét hallgatunk, fotózkodunk, sminkelünk, hajat készítünk és sokat nevetünk

– vetítette előre.

Még nem késő jelentkezni!

A Tündérszépek szépségversenyt idén ötödik alkalommal hirdette meg az Új Néplap és a Szoljon.hu, sorra érkeznek a jelentkezések. A regionális fordulóba 50 versenyző juthat be. A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyeiek a Hevesben és Nógrádban élőkkel szállnak harcba a koronáért. A barátok, élmények szerzése mellett értékes nyeremények is várnak a zsűri és a közönség által kiválasztott legszebb lányokra.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában