Frissítve

2024.02.01. 12:56

Platánfagyökér okozott csőtörést csütörtökön délelőtt a szolnoki Templom úton

A szolgáltató a hibát gyorsan elhárította, a fának nem okoztak egészségkárosodást.

Rózsa Róbert

A VCSM Zrt. munkatársai csőtörés miatt végeznek munkálatokat a csomópontnál

Fotó: Nagy Balázs

FRISS – 13:05:

Egy platánfa terebélyesedő gyökérzete okozott felszín alatti hálózati csőtörést csütörtökön Szolnokon, a Templom úton – kaptunk információt a szolnoki Víz- és Csatornaművek Zrt. műszaki igazgatójától. 

Magyarné Bede Marianna hírportálunknak elmondta, a délelőtti feltárást, illetve hibaelhárítást követően a munkagödröt délutánra visszatöltötték, az aszfaltréteg helyreállítása azonban – akárcsak a város többi részén, korábban csőtörési problémák miatt felbontott szilárd-burkolatok esetében – az enyhébb idő beálltáig még várat magára. Emiatt – amint a műszaki igazgató jelezte – a Templom út ezen szakaszán is a járműforgalom egy ideig félpályán tud csak haladni. Magyarné Bede Mariann arról is beszámolt, hogy a társaság munkatársai úgy végezték el a feladatukat, hogy a platánfában nem okoztak károsodást.

Korábban írtuk:

Szolnok egy amúgy is kényes közlekedési pontján, a Templom út-Szapáry út kereszteződésében zárták le az egyik forgalmi sávot csütörtökön, a déli órákban. Erre azért volt szükség, mert – amint a város hivatalos oldalán tájékoztatott – a VCSM Zrt. munkatársai csőtörés miatt végeznek munkálatokat a csomópontnál. Mint írták, útlezárásra várhatóan csütörtökön, 16 óráig kell számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában