Útinform

2024.02.27. 07:11

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 116-os és 119-es km-nél az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
  • Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es és a 149-es km-nél a vasúti felüljárókat újítják. Mindkét helyszínnél félpályás korlátozást vezettek be.
útinform, munkálatok, útjavítás
A Jászkunság több pontján is végeznek útjavítási munkálatokat
Fotó: Csapó Balázs / Forrás: Illusztráció

A 32-es főút szolnoki bevezető szakaszán, a 75-ös km-nél a közvilágítási rendszert javítják. Napközben sávlezárás lassítja a városközpont felé igyekvőket.

A Tisza magas vízállása miatt, a 4513-as jelű úton, Csongrád és Csépa között található pontonhíd nem üzemel. Kerülni a 451-es főúti Tisza híd felé lehet.

Kompközlekedés:

Nem közlekedik a komp: a Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt, továbbá Tiszaroff és Tiszasüly között sem. A Tisza alsó szakaszán, Csongrád és Csépa között magas vízállás miatt pedig csak személyszállító dereglyével lehetséges az átkelés.

Kamionstop:

 A következő kamionstop március 2-án 22 órától, március 3-án 22 óráig lesz érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában