Fejlesztés

2024.03.24. 06:55

Különleges csillár alatt mondhatják majd ki a boldogító igent az örményesi párok

Javában tart a polgármesteri hivatal házasságkötő nagytermének felújítása Örményesen. A helyiség megújult padlóval, kivilágított kopolit üvegekkel és különleges csillárokkal várja majd a leendő házastársakat.

Molnár-Révész Erika

Három, virágot formázó csillár díszíti ezentúl az örményesi polgármesteri hivatal házasságkötő termét. 

Török Tamás, csillár
A különleges csillárokat Török Tamás polgármester meg hírportálunknak
Fotó: Mészáros János

– Azt szerettük volna, hogy egy kicsit esztétikusabb legyen a fényforrásunk, ezért vásároltuk ezeket a különleges csillárokat. Nagyon-nagy fényerővel rendelkeznek, de, lehet változtatni a fényerősségét, és a színhőmérsékletet is, hogy pihentessék a szemet. Ami még nagyon lényeges, hogy a lámpatestek energiahatékonyan működnek – tájékoztatott Török Tamás, a település polgármestere.

Hozzátette, emellett a padlót is kicserélik, és két, Örményesre jellemző kopolit üveget helyeznek el a sarkokban, szintén megújult világítással. 

A nagyterem felújítása része egy nagyobb beruházásnak, melynek során a polgármesteri hivatal egyik szárnya energetikai korszerűsítésen esik át. Ennek során szigetelés, ablakcsere, napelemrendszer telepítése és a fűtési rendszer korszerűsítési is megvalósul. A megújult nagyterembe májusban léphetnek be először a házasulandó felek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában