Ünnepre hangoló élmények

2024.03.29. 13:17

Húsvéti tojáskeresésre hívták a családokat a szolnoki Ormos parkban – galériával és videóval

Az éjszakai esőnek nyoma sem volt péntek reggel, verőfényes napsütés fogadta a szolnoki Ormos Imre parkba érkezőket. A Szolnok Élménysziget munkatársai kiváló hangulatú, hamisítatlan húsvéti programokat kínáltak számukra.

Rimóczi Ágnes

Már nyitás előtt rengetegen várakoztak a szolnoki Ormos Imre park bejáratánál. Elsősorban családok érkeztek a péntek délelőtti programra, izgatott gyerekek figyelték a jelet, mikor indulhatnak végre. Amikor szabaddá vált az út, nekiiramodtak és keresni kezdték a parkban elrejtett tojáskártyákat, amiket aztán csokitojásokra lehetett beváltani. A legtöbben már előrelátóan kosárkával érkeztek, melyekben bizony nagyon gyorsan gyűltek a csokitojások. Sok gyerek bátran mikrofon elé állt és locsolóverset mondott a hallgatóságnak. 

Kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat
Fotó: Mészáros János

Ezért természetesen szintén csokitojás járt. Senki nem maradt meglepetés nélkül, hiszen a Szolnok Élménysziget munkatársai több száz tojással készültek a gyerekeknek a nagypénteki programra.

A tojáskeresésen és -gyűjtésen túl is hangulatos, ünnepet idéző pillanatok várták a gyerekeket, s persze a felnőtteket is. A bejáratnál kisbárányokat, kicsit bentebb nyuszikat lehetett simogatni és az érdeklődők megcsodálhattak egy, pici csibéit terelgető tyúkanyót is. Közben tojásfestéssel és húsvéti kézműveskedéssel „pihenhettek meg" az asztaloknál a gyerekek és természetesen a játszótér is várt mindenkit a Tallinn városrész közkedvelt parkjában.

A mosolygós, vidám arcok arról árulkodtak, hogy a hangulat kiváló volt. A családok élményekkel hangolódtak a közelgő húsvétra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában