Fejlesztés

2024.03.04. 11:30

Szociális központ építésére pályáztak Tószegen

Szociális alapszolgáltatási központot építenének Tószegen. A beruházás része lehet annak a fejlesztésnek, mellyel egy modern településrész jöhet létre.

Rimóczi Ágnes

Nemrégiben fedett piac építésére pályáztak Tószegen, most pedig egy új TOP PLUSZ pályázatot nyújtott be az önkormányzat. – A pályázat pozitív elbírálása esetén egy új szociális alapszolgáltatási központot szeretnénk építeni – tudtuk meg dr. Gyuricza Miklóstól. 

Egy új települérész jöhet létre a fejlesztések által 
Forrás: Dr. Gyuricza Miklós facebook- oldala

A településvezető hozzátette: a fejlesztések hasznosságán túl a település arculatában is fontosak lennének ezek a beruházások. – Kedvező elbírálása esetén nemcsak két régi problémát, szolgáltatás fejlesztését tudjuk megoldani, hanem egy modern, teljesen új „településrészi központ” is létrejöhet a már megépült bölcsőde, valamint a TOP PLUSZ pályázatokból megvalósítandó fedett piac és új központ által lehatárolt területen – fogalmazott a tervekkel kapcsolatban a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában