Kampányindító

2024.04.20. 13:41

Mezőtúron is elkezdték az ajánlásgyűjtést a Fidesz-KDNP jelöltjei

Megkezdődött az ajánlásgyűjtés. Ezzel kapcsolatosan kampányindító sajtótájékoztatót tartottak Mezőtúron. A térség országgyűlési képviselője a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és egyéni képviselőjelöltjei támogatására buzdította a városlakókat.

Rimóczi Ágnes

– Április 20-a van, ma kezdetét vette a választási kampány. Ahogy választókerületünk minden településen, úgy Mezőtúron is felvették a jelöltek az aláíróíveket, s megkezdték az ajánlásgyűjtést. Cél, hogy mindannyiuknak mielőbb összegyűljön annyi aláírás, hogy hivatalosan is jelöltté válhassanak – kezdte tájékoztatóját Herczeg Zsolt. A térség országgyűlési képviselője kiemelte: bíznak benne, hogy ez rövid időn belül megtörténik, s a jelöltek akkor már hivatalos jelöltként keresik majd fel a mezőtúri választópolgárokat.

Herczeg Zsolt és Szűcs Dániel találkozott a mezőtúriakkal a kampányindító eseményen
Fotó: Beküldött fotó


– Ott leszünk az utcákon, a jelöltek beszélgetnek a lakosokkal. Arra buzdítjuk a lakosságot, hogy válasszák a mi politikai közösségünket – hangsúlyozta a képviselő, aki az uniós választás kapcsán kiemelte: közösségük a béke pártján áll, s arra kér mindenkit, aki szintén békét szeretne, támogassák őket.

– A helyhatósági választások tekintetében is az a hangsúlyos, hogy olyan polgármesterei és képviselői legyenek a településeknek, akik velünk együttműködnek, s hasonló célokat támogatnak. Biztosíthatjuk helyieket, hogy számíthatnak ránk – szólt a mezőtúriakhoz a honatya.
A tájékoztatón Szűcs Dániel jelenlegi polgármester és polgármesterjelölt is szólt a városban élőkhöz. Mint elmondta: céljuk a város további fejlesztése.

Az elmúlt években sokat dolgoztunk azért, hogy Mezőtúr jobbá váljon. Herczeg Zsolt kezdte meg ezt a munkát, amit külön köszönök neki. A munka folytatódott, aki Mezőtúron sétál, láthatja, hogy sokat fejlődött a város. Az utak, az infrastrukturális beruházások és az épület felújtások tekintetében is vannak terveink és szeretnénk segíteni a fiatalokat és időseket is 

– hangsúlyozta Szűcs Dániel.

A polgármesterjelölt rámutatott: a lakosság elképzeléseit beépítették programjukba. 

– Kérdőívet tettünk közzé online és papír formátumban, több száz visszaigazolás érkezett. Ez bizonyítja, hogy önök szeretnék elmondani véleményüket, mi pedig meghallgatjuk azt – intézte szavait a lakossághoz.

Szűcs Dániel végül hozzátette: arra kéri a mezőtúriakat, hogy ha szimpatikus ez a munka, akkor írják alá az ajánlóíveket. 

– Köszönjük a támogatásukat. Úgy gondolom, akkor tudunk fejleszteni, ha olyan képviselő-testület áll össze, amely pozitívan tekint a város jelenére, jövőjére. Én és kollégáim eszerint szeretnénk tovább dolgozni – emelte ki végül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában