Atrocitás

2024.04.24. 13:55

Balhé a parton: minősíthetetlen stílusban zavarták el a pecások a munkásokat az Alcsi Holt-Tiszánál

Füvet akartak nyírni az illetékesek Szolnokon, az Alcsi Holt-Tiszai II. versenypályánál, ám az épp ott lévő horgászok nemes egyszerűséggel elzavarták a kaszálókat.

Rimóczi Ágnes

Az elmúlt szombaton szemétszedést szervezett a Tisza Horgászegyesület az Alcsi-Holt-Tisza területén. A szervezet másnap fűnyírást tervezett a II. számú horgászpályánál, ahol azonban nem várt esemény történt...

Egész szezonban igyekeznek rendben tartani az Alcsi Holt-Tisza versenypályáját, legutóbb azonban nem vár akadályba ütköztek a kaszálást végző munkások a helyszínen
Forrás: Tisza Horgászegyesület Facebook-oldala

– Tegnap fejeződött volna be a II. versenypálya kaszálása, ha a pálya végén helyet foglaló egyes horgászok minősíthetetlen stílusban és módon nem zavarták volna el a Tisza Horgászegyesült által megbízott vállalkozás dolgozóit – tette közzé az egyesület közösségi oldalán még vasárnap délután.

– Kérjük, hogy aki ezt tette, máskor ne csak fenyegetőzzön azzal, hogy rendőrt hív, hanem hívja is ki, és ha lehet, akkor a halőreinknek is szóljon egyúttal – írták kissé ironikus hangvétellel az egyesület illetékesei.

Hozzátették: számukra prioritás, hogy egész szezonban rendezett és karbantartott legyen ez a szabad 1,3 kilométeres partszakasz.

– Szeretnénk, hogy ebben a kedves horgásztársak is partnereink lennének, legalább annyiban, hogy nem gátolják azokat, akik ezt a nehéz fizikai munkát elvégzik – tették hozzá végül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában