Szoljon podcast

2024.04.10. 12:29

Csáki Kálmán számára a zene a minden, MOL MESTER-M díja is erről árulkodik

Generációk sorát tanította már meg zenélni a kürttanár, tanítványai sokféle sikert elértek. Csáki Kálmánt többször is díjazták már élete során, ő mégis azt tartja a legnagyobb sikernek, amikor valakinek a zene által szerzett örömöt, gyógyulást.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Csáki Kálmán számára a zene a minden. Ezt a hitvallását, egyebek mellett kürttanárként igyekszik átadni tanítványainak is. Hogy milyen sikerrel, arról a múlt időszakban kapott díjai jelentenek visszaigazolást. 

csáki kálmán,podcast
Csáki Kálmán díjazott kürttanár 
Fotó: Mészáros János

A Szolnoki Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusa legutóbb a MOL MESTER-M díjat vehette át, amelyre a tanítványai, valamint az ő szüleik terjesztették fel. 

Csáki Kálmán minden elismerésnek örül és büszke rájuk. Számára mégis az jelent igazi sikert, amikor valaki életébe a zenével tud örömöt, boldogságot, de akár gyógyulást hozni. Szinte mindig teljes fordulatszámon pörög, a hétvégéken is sokféle fellépésen, programon jár. 

Kikapcsolódni csak komoly zenével tud, harminc évig pedig a horgászat is belefért a lazításba, mára egy Chopper motorra cserélte a pecabotot. A következő percekben élményeiről, tapasztalatairól és céljairól is mesél.


 A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában