Korszerűsítés

2024.04.06. 19:22

Társasházak felújítására írtak ki pályázatot Jászberényben

Pályázatonként maximum bruttó 10 millió forint igényelhető.

Illés Anita

A képviselő-testület Városgazdálkodási Bizottsága társasház homlokzat felújítási pályázatot hirdetett Jászberényben. Célja, hogy elősegítse a város közigazgatási területén található, a társasházi alapító okiratban osztatlan társasházi közös tulajdonban lévőként meghatározott társasházak, lakásszövetkezeti lakóépületek homlokzatának, külső szerkezeteinek felújítását – olvasható a város honlapján közzétett pályázati felhívásban. 

Young,Family,Couple,Doing,Renovations,At,Home.,Happy,Man,And
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Mint megtudtuk, ebben az évben bruttó harmincmillió forint áll rendelkezésre a homlokzat felújítási program megvalósítására. Pályázatonként maximum bruttó 10 millió forint támogatás igényelhető. Ennek mértéke az elszámolható költségek legfeljebb ötven százaléka lehet. A bizottság többek között utólagos hőszigetelést, homlokzati nyílászárók cseréjét, homlokzati felület színezését, erkélyek, függő folyósok felújítását, tető héjazat cseréjét és bádogos szerkezetek felújítását támogatja. A pályázatokat június 5-én, szerdán 14 óráig lehet benyújtani a polgármesteri hivatalban. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában