Útinform

2024.05.22. 07:05

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,
Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 116-os és a 119-es km-nél az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es km és a 144-es km, majd a 149-es km-nél is félpályás lezárás mellett dolgoznak hídépítés, illetve az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt. Mindhárom helyen napközben jelzőőrök segítik a közlekedést.

útinform, útjavítás
Fotó: Czinege Melinda / Forrás: Illusztráció

Az M4-es autóúton, garanciális javításokat végeznek Szolnok térségében, emiatt a 109-es és a 113-as km között mindkét oldalon lezárták a belső sávot. 

Kompközlekedés:

A folyami kompok általában 6:00-tól 18:00-ig, illetve 19:00-ig járnak, óránként.

Nem közlekedik a komp Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt.

Kamionstop:

A hétvégi kamionstop május 25-én szombaton 22 órától május 26-án vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

Március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad „hazagurulni”, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában