Gyermeknap

2024.05.26. 14:30

Gyerekzsivajtól volt hangos Jászapáti, az újszülöttekre is gondoltak a hétvégi rendezvényen

Hatalmas gyermeknapi vigadalom volt Jászapátin, szombaton. A rendezvényen nagy sikert aratott az óvónők és az ovisok Tavaszi zsongás című, szívet melengető közös előadása.

Pesti József

Rengeteg izgalmas program várta a legfiatalabbakat szüleikkel együtt a szombati gyermeknapon, Jászapátin. Az önkormányzat által szervezett, késő délutánig tartó eseményen többek között interaktív zenés produkciókat, állatvédelmi kutyásbemutatót, manó tornát is láthattak a sportpályára kilátogatók, kiegészítésként pedig kézműves kuckó, ugrálóvár, arcfestés várta a legkisebbeket.

faültetés
Az újszülöttek részére ültetett fát meg is locsolták a gyerekek.
Fotó: Pesti József

Nagy sikert aratott az óvónők és az ovisok „Tavaszi zsongás” című, szívet melengető közös előadása, valamint Nemazalány x Sofi fergeteges koncertje.

Már hagyomány, hogy a délelőtt folyamán a Szent István parkban faültetéssel és emléktáblával köszöntik az előző év újszülöttjeit. Az utóbbira ezúttal 78 név került, vagyis az elmúlt időszakban közel 80 fővel bővült a település lakossága.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában