Közösségépítés

2024.05.19. 14:23

Fergeteges hangulatban telt az idei Vándorló Bográcsok Találkozója Kuncsorbán

Nagy sikerrel zajlott szombaton a 14. Vándorló Bográcsok Találkozója, melyet idén Kuncsorba rendezett. Az eseményen díjakat is osztottak, a legötletesebb udvarház Tiszapüspökié volt, a legautentikusabb pedig Szajolé.

Molnár-Révész Erika

Fergeteges hangulatban telt Kuncsorbán az idei Vándorló Bográcsok Találkozója, melynek célja a közösségépítés. Képünkön Szöllősi József Szajol polgármestere, Fülöp Emil(középen) Tiszapüspöki alpolgármestere és Bander József, Tiszapüspöki polgármestere koccint az eseményen

Forrás: Beküldött fotó

Finomabbnál-finomabb ételek, szebbnél-szebb udvarházak és fergeteges hangulat jellemezte az idei Vándorló Bográcsok Találkozóját, melyet idén Kuncsorba rendezett. 

fergeteges,
Szebbnél-szebb udvarházak, hagyományos magyar ételek és fergeteges hangulat jellemezte az idei Vándorló Bográcsok Találkozóját Kuncsorbán
Forrás: Beküldött fotó

A sportpályán tartott eseményen 9 település mutatkozott be, Törökszentmiklós, Kengyel, Örményes, Fegyvernek, Szajol, Tiszapüspöki, Tiszatenyő, Nagykörű és a vendéglátó Kuncsorba.

A rendezvényen hagyományosan díjakat is osztottak, a legötletesebb udvarház például Tiszapüspökié lett, a legautentikusabb pedig Szajolé, a település a történelmi magyar ételek versenyén is első helyezést ért el. Mint az az eseményen kiderült, a jövő évi, vagyis a 15. Vándorló Bográcsok Találkozójának házigazdája Örményes lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában