Korszerűsítés

2024.05.30. 12:30

Gondozási központ felújítására pályáztak Tiszainokán

Tiszainokán nagy örömmel fogadták, hogy elnyerték a Magyar Falu Program legutóbbi pályázatát. Néhány hete kezdődött a gondozási központ épületének részleges felújítása.

Pakainé Pusztai Nóra

Régi álom válik valóra Tiszainokán, végéhez közeledik a gondozási központ felújításának első és az egyik legfontosabb lépése. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Magyar Falu Programban közel 13 millió forintot nyertek el a nyílászárók cseréjére és a homlokzati szigetelésre. 

Gondozási központ, Tiszainoka
Végéhez közeledik a gondozási központ felújítása Tiszainokán 
Forrás: Kiss Erzsébet Eliza Facebook oldala

Többször is pályáztak már, hogy költhessenek az épületre, így biztosítva az időseknek méltóbb környezetet és az önkormányzatnak az energiatakarékos fenntartást. Néhány hete belefogtak a munkába, a kivitelező felállványozta az északi falat.

Kiss Erzsébet Eliza polgármester elmondta, az ajtót és ablakokat már kicserélték, a szigetelés is a végéhez közeledik, már csak a párkányok belső igazítása maradt hátra. Várhatóan a következő héten át is adják a felújított szárnyat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában