Különleges adomány

2024.05.26. 16:30

Csépán folytatja misszióját a kunszentmártoni barber duó

Újabb állomásához érkezik a jótékonysági hajvágássorozat, melyet két kunszentmártoni barber indított el néhány hónapja. Az első alkalom sikeréről már beszámoltunk, június másodikán Csépára várják a jelentkezőket.

Pakainé Pusztai Nóra

Harminc tizennégy év alatti, csépai, rászoruló fiú gyermekeknek ajánlott fel ingyen hajvágást Kardos Gergő és Jakab János Csaba. A két fiatal kunszentmártoni barber egyetlen célja, hogy álmokat váltsanak valóra. Kezdeményezésük sikerét bizonyítja, hogy az első Kunszentmártonba szervezett alkalmon csillogó szemek figyelték a csattogó ollókat, a gyerekek mosollyal hálálták meg a fodrászkodást.

hajvágás,csépa,fodrászkodás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A barberek június 2-án Csépára utaznak, oda is 30 rászoruló családból származó fiút várnak hajvágásra, a kezdeményezéshez egy hölgy is csatlakozott, aki 30 lány hajfonását vállalta.

Kőrösi Sándor, a program koordinátora elmondta, igyekeznek a hétköznapokban is segíteni a családokat, tervezik, hogy egy-egy szoba festését felvállalják. 

Most az ingyenes hajvágás a gyereknapi programokat színesíti, a fiatalokat a pártház épületébe várják.

– Főzünk is, hogy a családokat megvendégeljük. A nap kötetlen beszélgetésre is lehetőséget ad majd, a gyerekeknek játékokat szervezünk – sorolta.

A két barber június 16-án Öcsödre utazik, a cél ugyanaz, hogy szebbé tegyék a gyermekek napját. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában