Útinform

2024.05.23. 07:11

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 116-os és a 119-es km-nél az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt sávelhúzással terelik a forgalmat. 
Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es km és a 144-es km, majd a 149-es km-nél is félpályás lezárás mellett dolgoznak hídépítés, illetve az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt. Mindhárom helyen napközben jelzőőrök segítik a közlekedést. 

útinform, útjavítás
A Jászkunság több pontján is végeznek útjavítási munkálatokat
Fotó: Huszár Márk / Forrás: Illusztráció

Az M4-es autóúton, garanciális javításokat végeznek Szolnok térségében, emiatt a 109-es és a 113-as km között mindkét oldalon lezárták a belső sávot. 

Kompközlekedés:

A folyami kompok általában 6:00-tól 18:00-ig, illetve 19:00-ig járnak, óránként.

Nem közlekedik a komp Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt.

Kamionstop:

A hétvégi kamionstop május 25-én szombaton 22 órától május 26-án vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

Március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad „hazagurulni”, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában