Licitálás

2024.05.18. 17:00

Elkelt a dedikált Olajbányász-labda, zagyvarékasi gyerekek arcára csalnak mosolyt a befolyt pénzzel

A kosarasok aláírásával ellátott mérkőzéslabdát egy zagyvarékasi dolgozókat foglalkoztató cég vezetője ajánlotta fel jótékony célra.

Kovács Berta

Az NHSZ-Szolnoki Olajbányász tagjai által dedikált mérkőzéslabdához jutott Zagyvarékas. Az aláírásokkal ellátott labdát jótékonysági céllal egy szolnoki cég ügyvezetője, Pallai Péter ajánlotta fel a településnek. 

kosárlabda
A kosárlabdázók aláírásával ellátott labda
Forrás: Beküldött fotó

Azért esett esett a településre a választása, mivel több dolgozója is rékasi. A labdára licitre ajánlották, azzal a céllal, hogy a felajánlást a Zagyvarékasi Damjanich János Általános Iskolában folyó oktató-nevelő munka támogatására fordítják. 

Polónyi László iskolaigazgatótól megtudtuk, az megadott határidőig 65 ezer forint volt a legnagyobb felajánlás, bár kis idővel később még ennél is magasabb összeget kínáltak, de azt már nem tudták figyelembe venni. A befolyt összeggel a tavaszi osztálykirándulásokat támogatják, az iskolában ugyanis sok a rászoruló tanuló.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában