Fontos fejlesztés

2024.05.21. 07:10

Megújul a műfüves pálya öltözője Örményesen, méltó módon készülődhetnek a focisták

Még az idén elkezdődhet a nagyméretű műfüves pálya öltözőjének felújítása Örményesen. Míg a belső felújítás pályázati pénzből, a külső önkormányzati önerőből valósul majd meg.

Molnár-Révész Erika

Összesen 8 millió forintos támogatást nyert Örményes önkormányzata a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a nagyméretű műfüves futballpályához tartozó öltöző belső felújítására. 

Török Tamás, öltöző, fejlesztés
Az öltözőépület hamarosan méltó körülmények között várja a sportolókat Örményesen – mutatta Török Tamás polgármester
Fotó: Mészáros János

– Ebből az összegből a vizesblokkokat építjük át, új mosdót, zuhanyzót alakítunk ki, emellett a villamoshálózat is megújul. Mivel sajnos előfordulnak a műfüves pályán rongálások, ezért kamerarendszert is telepítünk az épületre – közölte Török Tamás polgármester. Hozzátette, az épület külső felújítása a beruházás befejezése után önkormányzati önerőből valósul majd meg. 

Örményesen 4 éve épült meg a száztízszer hetvenkét méteres alapterületű, világítással ellátott műfüves pálya a Belügyminisztérium felzárkóztatási programjának segítségével. A pálya üzemeltetési, fenntartási költségeit az önkormányzat vállalta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában