Új helyszínen

2024.05.24. 13:55

Ezer óvodással nyitotta meg kapuit a szolnoki Palacsintafesztivál – galériával, videóval

Palacsintát majszoló gyerekek, tánc, körhinta, ugrálóvár és számtalan fülbemászó dallam fogadta az óvodásokat a Tiszaligetben péntek délelőtt.

Köllő Judit

A hét ötödik napján megnyitotta kapuit a nyolcadik Palacsintafesztivál Szolnokon. A különleges programokban bővelkedő tiszaligeti esemény nyitó rendezvényén több mint ezer óvodás élvezhette a programkavalkádot.

palacsintafesztivál, óvodások, szolnok, palacsinta
Különleges produkciókkal nyitotta meg kapuit a szolnoki Palacsintafesztivál
Fotó: Nagy Balázs

Ottjártunkkor a Mint a Pinty zenekar egyéni ízzel és hangszereléssel adta elő tematikus műsorát, mindig kiegészítve csipetnyi színházzal, játékkal, jelmezzel, tánccal és nagyon sok nevetéssel. A gyerekek palacsintát majszoltak, majd táncra perdültek, dalolásztak és körbe-körbe futkároztak a zenekar műsora alatt. 

A színpadi produkciókon kívül rengeteg egyéb programelemmel készültek a szervezők idén is.  Az egész hétvégén át tartó rendezvényen fellép Rúzsa Magdi, Geszti Péter, Byealex és a Follow the Flow együttes is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában