Tanítóvá válni

2024.05.13. 16:00

Értékes pályaműveket mutattak be a pedagógusjelöltek a Jászberényi Campuson

Több intézmény, szakmai szervezet együttműködésével hirdették meg a Tanítóvá válok című pályázatot tanító szakos főiskolai hallgatók részére. A felhívásra több mint harminc értékes pályamunka érkezett.

Illés Anita

A felkért szakértők által kiválasztott írások szerzői szimpózium keretében mutatták be írásaikat május 10-én az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Jászberényi Campusán

pályázat
Szimpóziumon hirdették ki a pályázat eredményeit Jászberényben
Fotó: Pesti József

A pályázat kiírói nevében elsőként Császár István, a JNSZ Tehetségsegítő Tanács titkára köszöntötte a résztvevőket, majd dr. Molnár Marietta tanszékvezető főiskolai tanár, a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Tanszék vezetője nyitotta meg a rendezvényt. Zsoldos Erzsébet, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat főigazgatójának köszöntője után dr. Magyar Ágnes adjunktus értékelte a beadott pályaműveket, melyekben a pedagógusjelöltek visszatekintettek eddigi szakmai életútjukra, az akadályok leküzdésére, fejlődésükre és mindemellett a jelent és a jövőképet is felvázolták. 

Az oklevelek, díjak átadása után a díjazottak bemutatták alkotásaikat. A program zárásaként dr. Bernhardt Renáta egyetemi docens, a Magyar Pedagógiai Társaság vármegyei tagozatának elnöke osztotta meg gondolatait a hallgatósággal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában