Príma díj

2024.05.22. 13:40

Kiderült, ki a tíz jászkunsági döntős! Mutatjuk, kik várják a szavazatokat

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei elnöksége idén ősszel már huszadik alkalommal rendezi meg a vármegyei Príma díjátadó gálát. Ők a döntősök, rájuk lehet szavazni...

Rimóczi Ágnes

Az idei esztendő jubileumi lesz, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) helyi szervezete ez évben ugyanis immár huszadik alkalommal szeretné megrendezni a területi Prima díjátadó gálát. Az első körös szavazás a napokban lezárult, ezúttal is szép számú papíralapú és online voks érkezett be: közel harmincnyolcezer szavazat!

Prima díj, szavazás,döntő
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Ez alapján Rideg István (irodalom), Sárvári Diána (színház-, film- és táncművészet), Andrásiné Pocsalyi Julianna (képző- és iparművészet), Ujlaki Csaba (tudomány), Földváriné Sugár Ildikó (oktatás és köznevelés), Nagy Gábor (építészet és építőművészet), Bak Anita (ismeretterjesztés és média), Péter Szilárd (népművészet), Rab Gyula (zeneművészet) és Veres István (sport) jutottak a döntőbe. A tíz kiválóság várja majd a szavazatokat, hiszen azok alapján dől el, ki az a három, aki ez évben a szeptemberi nagyszabású gálán átveheti a Prima-díjat és a vele járó jelentős pénzjutalmat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában