Megmérettetés

2024.05.21. 18:00

Rendőrök futottak a Tisza-tó körül, közel 65 kilométert róttak le váltóban a csapatok

Összesen 17 csapat nevezett idén, a kilencedik alkalommal megrendezett Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságra, melyet a napokban tartottak Tiszafüreden. A dobogó legfelső fokára a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapatának tagjai állhattak.

Molnár-Révész Erika

Idén kilencedik alkalommal indulhattak a futók a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ által közösen szervezett Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságon.

Rendőrség,Rendőrség futás,tisza tó
Összesen 17 csapat indult az idei megmérettetésen Tiszafüreden, a kilencedik alkalommal megrendezett Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságon
Forrás: Police.hu

A Tiszafüreden, május 15-én megrendezett verseny résztvevőit Busi László rendőr ezredes rendőrségi főtanácsos, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte. A megmérettetésen az Országos Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Repülőtéri Rendészeti Igazgatóság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és 11 vármegyei rendőr-főkapitányság, valamint pontszerző versenyzésen kívüli meghívással, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 7-7 fős csapatokkal indultak. A mezőny Tiszafüredről indult és a kiépített gátkoronán, Poroszló-Sarud-Tiszanána-Kisköre-Abádszalók-Tiszaderzs-Tiszafüred útvonalon teljesítették váltófutással a 64,5 kilométeres távot.

– Minden résztvevő csapat oklevelet, a két meghívott csapat pedig emléklapot vehetett át. Az összetett csapatversenyben harmadik helyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság, míg a második helyen a Készenléti Rendőrség csapata végzett. A dobogó legfelső fokára a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapatának tagjai állhattak. Abszolút első helyezett lett – pontszerző versenyen kívül – a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csapata – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában