Végre itt a nyár

2024.05.26. 15:00

Idén is elérkezett a várva várt strandszezon, nyit a mezőtúri fürdő

Befejeződött a karbantartás, május 27-én megnyitja kapuit a mezőtúri strandfürdő.

Rimóczi Ágnes

Hétfőn nyit a mezőtúri strandfürdő szabadtéri termálvizes és strandmedencéje. A jó hírről a város vezetője számolt be közösségi oldalán. Ahogy Szűcs Dániel közzétette: „az Intézményellátó Kft. dolgozói befejezik a szükséges karbantartási, szépítési munkálatokat, melynek köszönhetően hétfőn megnyithatja kapuit a városi strandfürdő.”

strand
Szép környezet várja a látogatókat
Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

– Idén is szép környezet várja majd a strandra érkező vendégeket. Az előző év fejlesztésének köszönhetően fűthetővé vált a strandmedence vize, így hűvösebb időben és a reggeli órákban is megfelelő hőmérsékletű víz várja a strandolókat és az úszni tanuló gyerekeket – írta posztjában a polgármester. 

Szűcs Dániel hozzátette, az uszoda benti tanmedencéje és a szauna továbbra is látogatható lesz. Mint írta, a nagymedencét az elmúlt évekhez hasonlóan júniusban töltik fel, ennek pontos időpontjáról később tájékoztatja a lakosságot.

Az utolsó simításokat is elvégezték az illetékesek, nyitásra készen a mezőtúri strand
Forrás: Szűcs Dániel Facbook-oldala

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában