Útinform

2024.05.28. 08:00

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint A 4-es főúton,
– burkolatjavítást végeznek Cegléd határában. Ma délutánig a 72-es és a 80-as kilométer között a fél útpályát szakaszosan zárják le, ahol a forgalmat jelzőőr irányítja. 
– Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 116-os és a 119-es kilométernél az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
– Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es és a 144-es, majd a 149-es kilométernél is félpályás lezárás mellett dolgoznak hídépítés, illetve az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt. Mindhárom helyen napközben jelzőőrök segítik a közlekedést. 

útinform, útjavítás
Forrás: Illusztráció

A kiskörei Tisza-hídon garanciális munkákat végeznek. A Heves és Pusztataskony közötti összekötő út 27-es kilométernél található hidat ezért ma reggel 7 órától, vasárnap estig lezárják. Kerülni jelentős kerülővel, Tiszafüred felé lehet. 

Kompközlekedés:

A folyami kompok általában 6:00-tól 18:00-ig, illetve 19:00-ig járnak, óránként.

Nem közlekedik a komp Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában