Útinform

2024.05.19. 07:30

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a vasárnap érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Szolnok elkerülő szakaszán, a 99-es kilométernél a Szent István Tisza-hídon dilatációs szerkezet javítása miatt a fél útpályát lezárták!
  • Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 116-os és a 119-es kilométernél az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt sávelhúzással terelik a forgalmat. 
  • Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es és a 143-as, majd a 149-es kilométernél is félpályás lezárás mellett dolgoznak hídépítés, illetve az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munka miatt. Mindhárom helyen napközben jelzőőrök segítik a közlekedést.
útinform, útjavítás
Fotó: Czinege Melinda / Forrás: Illusztráció

Péntektől vasárnapig Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Túrkevén „Kevi Juhászfesztivál” lesz, ezért a településen a Kossuth Lajos utcát a Táncsics Mihály utca kereszteződésétől a Petőfi térig lezárják. Kerülni helyben lehet, a kerülőutat sárga táblákkal jelölik.

Kompközlekedés:

Nem közlekedik a komp Tisza középső szakaszán, Vezseny és Martfű között műszaki okok miatt.

Kamionstop:

Az ünnepi kamiontilalom május 19-én (vasárnap) 6 és 22 óra között, valamint május 20-án (hétfőn) ugyancsak 6 és 22 óra között lesz érvényben.

Március 1-jétől a 7-es (EURO 3-as) vagy annál magasabb környezetvédelmi besorolású, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik téli mentessége megszűnt! Az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad „hazagurulni”, ez a kedvezmény csak júliusra és augusztusra vonatkozik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában