Szavazás

2024.06.11. 08:30

Az év tesitanárára lehetett szavazni, taroltak a földváriak

Testnevelő tanárokra lehetett voksolni az elmúlt hetekben. Lezárult Az év tesitanára játék első, vármegyei fordulója. Két tiszaföldvári pedagógust is kedvencének választott a közönség.

Pakainé Pusztai Nóra

Óriási érdeklődés mellett zajlott a K&H Mozdulj! Az év tesitanára játék első, vármegyei fordulója. Ahogy a Földvári Hírlap közösségi oldalán írják, a pedagógusokra a nem egészen két hét alatt több mint 135 ezren voksoltak, bebizonyítva ezzel, hogy a testnevelő tanárokat igenis szeretik a gyerekek és a szülők.

az év tesitanára
Az év tesitanára játék nyertesei a díjakat minap a pénzintézet tiszaföldvári fiókjában vehették át
Fotó: Dobróka András

– Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében tarolt Tiszaföldvár, a 30 év alattiak nyertese Cseuz Alexandra, és a kisiskolai győztes Tarkó Tímea szintén itt tanít. A változatosságról a nagyiskola kategória gondoskodott: az itteni legnépszerűbb tanár Dezséri Szabolcs Ernő ugyanis Szolnokon oktat – közölték.

A nyertesek a díjakat minap a pénzintézet tiszaföldvári fiókjában vehették át. Nincs megállás, már elindult az országos szavazás. A kategóriák vármegyei győztesei egymás ellen küzdenek, ebben a fordulóban már naponta egyszer lehet szavazni a kedvenc pedagógusokra. A szavazás június 10-én zárul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában