Közbiztonság

2024.06.10. 15:30

Modern kamerákkal figyelik hamarosan Püspöki központját

Már megérkeztek az első, napelemmel működő kamerák, melyek hamarosan Tiszapüspöki központi parkját figyelik majd. A modern eszközöket önerőből szerezte be az önkormányzat, ilyen térfigyelőket a közeljövőben a Fő út 4 pontjára is telepítenek.

Molnár-Révész Erika

Napelemmel működnek azok a modern, nagy felbontású kamerák, melyeket a napokban szerelnek fel Tiszapüspökiben, az István parkba. 

modern,napelem,bander józsef,püspöki
Az egyik modern, napelemmel működő kamerát Bander József polgármester és Magyar András rendszergazda mutatta meg portálunknak.
Fotó: Mészáros János

Több modern eszközt is beszereznek

– A jövő héten betonozzák a kameratartó oszlopokat, ide kerül majd fel két kamera. A következő lépcső az lesz, hogy a Fő úton, a közútkezelő által engedélyezett négy helyre szintén ilyen, napelemmel működő térfigyelőket telepítünk – tájékoztatott Bander József, Tiszapüspöki polgármestere. Hozzátette, a végső cél az, hogy a településen működő mintegy 50 térfigyelő kamera egy rendszerben működjön majd, a közbiztonság és közlekedésbiztonság javítása érdekében.

Mint arról korábban beszámoltunk, az István parkba korábban 9 darab, napelemmel működő lámpatesteket is felszereltek

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában